CHESTIONAR – Ajută la negocierea secolului!

Capital, împreună cu europarlamentarul Sorin Moisă, inițiatorul campaniei naționale de consultare privind Parteneriatului Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP), invită reprezentanți ai companiilor implicate în activitatea de comerț și investiții pe relația cu Statele Unite ale Americii, dar și alte persoane interesate, să participe la acest amplu proces de consultare, în vederea identificării intereselor românești în această mega-negociere.

COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL AICI

Consultarea de față este concepută exclusiv pentru a identifica interesele economiei românești în negocierea Parteneriatului Trans-Atlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP).

Prin completarea chestionarului vă dați acordul ca datele furnizate să fie utilizate şi stocate într-o bază de date, aceasta putând fi folosită de SC Editura Evenimentul si Capital SRL si de partenerii acesteia, conform legii 677/2001. Numar operator: 17695. Datele și informațiile obținute la nivel de companie nu vor fi făcute publice și nu vor fi folosite în niciun scop străin de campania de consultare, comercial, politic sau de orice altă natură. Datele și informațiile vor fi prelucrate și sintetizate pentru a crea documente de sinteză sectorială și națională, care vor fi prezentate negociatorilor TTIP, de către europarlamentarul Sorin Moisă. Cu cât veți oferi mai multe detalii, cu atât sporesc șansele de a identifica soluții prin TTIP.

Prima secțiune permite identificarea companiei, a produselor pe care aceasta le exportă sau dorește să le exporte. Următoarele trei secțiuni acoperă exporturile industriale, agricole și de servicii. Completați doar secțiunile care vă privesc, în funcție de specificul activității firmei dumneavoastră.

COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL AICI