Participați la Conferință!

Participarea la conferință se face pe bază de invitație.

Dacă sunteți una dintre companiile, sindicatele sau organizațiile societații civile românești potențial sau direct interesate de negocierea TTIP, vă propuneți un rol constructiv în dezbatere, și nu ați fost deja invitați la conferință, vă rog să ne trimiteți un email la adresa: sorin.moisa@ttip-romania.ro cu detaliile relevante despre activitatea dumneavoastră, și voi fi încântat să vă invit la eveniment, în limita locurilor disponibile.

De asemenea, dacă sunteți companie exportatoare sau potențial exportatoare în SUA, vă propun să completați formularul de consultare găzduit pe site-ul Revistei Capital, partenerul media al campaniei naționale de consultare, aceasta fiind o posibilă contribuție cât se poate de reală a dumneavoastră la viitorul Tratat:

http://www.capital.ro/ajuta-la-negocierea-secolului.html

Conferința va avea loc la București,  în data de 16 Octombrie 2015, la  Hotel Marriott, și va acoperi toată tematica negocierii TTIP. Programul la zi al conferinței poate fi consultat aici. Participarea la eveniment nu presupune niciun un fel de costuri sau taxă din partea dumneavoastră.